Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači Hlevištan d.o.o. - električni cijevni grijači

O nama

HLEVIŠTAN d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju električnih cijevnih grijača.

Ivan Hlevištan
Ivan Hlevištan

Poduzeće je osnovao 1993. godine gosp. Ivan Hlevištan koji je do tada radio kao stručnjak u poduzeću Rade Končar - električni grijaći elementi, u Požegi.

U Rade Končaru počinje raditi 1969. godine u odjelu za kontrolu kvalitete gdje radi do 1980. godine kada prelazi na radno mjesto glavnog tehnologa na odjelu za proizvodnju specijalnih vanserijskih grijača, tzv. "sitne serije".
U idućih 16 godina radi na poslovima konstrukcije i proizvodnje grijača iz najraznovrsnijih područja djelatnosti, uključujući i grijače u protueksplozijskoj izvedbi, te na poslovima razvoja novih grijača za renomirane firme iz cijeloga svijeta (npr. General Electric, cijeli niz firmi iz Njemačke, Engleske, Italije, Austrije, Irana, Izraela...).

Sa dolaskom privatizacije i pretvorbom Rade Končara u EGO - ETA-u gosp. Hlevištan osniva privatnu tvrtku 1993. godine i nastavlja se baviti svojim područjem djelovanja u vlastitoj tvrtci koja se s vremenom profilirala u malo obiteljsko poduzeće.

Naše 40 godišnje iskustvo i ogromno znanje o električnim cijevnim grijačima zajedno sa kvalitetnom opremom, brižljivom kontrolom kvalitete i danim garancijama te dugotrajnim i korektnim odnosima s našim kupcima pokazatelj su da smo ozbiljna mala tvrtka čemu najbolje svjedoče mnogobrojni zadovoljni klijenti.